Forum

Forum er åpent for alle deltakere.
Forum finner du i resepsjonen. Vi oppfordrer sterkt til at du så raskt som mulig venner deg til å bruke forumet til alt du måtte ha på hjertet. Tonen er uhøytidelig, og du vil alltid få raskt svar på alt du lurer på, enten fra lærere eller fra dine medelever.

Første gang du åpner forumet, vil du se at en rekke innlegg er merket med flagg som markerer innlegg du ennå ikke har lest. Det er ikke meningen at du skal lese alle gamle innlegg. Dersom du er ny bruker, leser du selvsagt bare de innleggene som har interesse for deg. Det eneste innlegget du lese for å komme videre er det siste innlegget, dvs. det som er markert med rødt flagg.

forum1.jpg

Du får mye informasjon ved å se på meldingstitlene: Se f.eks. det første innlegget, som er skrevet av Bente 01.10.02 kl. 22.34. Det er åpnet og lest 11 ganger, og det finnes 6 innlegg i "tråden".

Når du ser at det dukker opp et rødt flagg foran forum-mappen, er dette et signal på at det er kommet nytt innlegg. Det vil da være tilstrekkelig at du leser det siste innlegget. Innlegg med oransje flagg kan du overse dersom du ikke ønsker å lese dem.

Innleggene blir ordnet i "tråder". Vil du ta opp et nytt tema, skal du starte en ny "tråd" ved å klikke på "Nytt innlegg". Vil du svare på en annens innlegg klikker du på innlegget, fyller ut svarfeltet og klikker på "Send kommentaren".

forum2.jpg

Legg også merke til den lille teksten i blått i selve innlegget, der det står "Vis historie". Et klikk der gir deg en liste over alle som har vært innom og lest innlegget, noe som kan være nyttig når du vil vite hvem som har vist interesse for en bestemt diskusjon, og som du evt. ønsker å ta nærmere kontakt med.

Ta deg gjerne en tur innom forumet nå! Du kan lese tidligere innlegg eller skrive ditt eget dersom det er noe du lurer på eller har lyst å kommentere!

Login